Shop en betaal veilig online

Ruime voorraad

Gratis bezorging vanaf €200

Professioneel advies

Een schone, veilige en hygiënische omgeving begint hier!

REINIGINGSMIDDELEN

DESINFECTIEMIDDELEN

HULPMATERIALEN

MACHINES

De situatie in de wereld is de afgelopen maanden nog instabieler geworden.
De pandemie is nog steeds actueel, grondstof schaarste, lange levertijden, transport en veel prijsstijgingen zijn actueler dan ooit.

Tevan B.V. heeft zich altijd gehouden aan jaarprijzen zonder tussentijdse verhogingen, maar helaas is dit niet meer mogelijk.
Daarom zullen de prijzen van Tevan reinigingsmiddelen per 1 november 2022 verhoogd worden met 4%.

Deze verhoging geldt niet voor Tevan Panox, Tevan Panox 1816, Tevan Panox 300 en Tevan Oxsilive.
Voor onze machines en hulpmaterialen volgen wij de adviesprijzen van onze leveranciers.

Mocht u vragen hebben dan vernemen we dit graag.

Specialist in reiniging en desinfectie

Tevan is specialist in het produceren van professionele reinigings- en desinfectiemiddelen. Met ons ruime assortiment hebben we een geschikt product voor iedere situatie. Zo hebben we reinigingsmiddelen voor interieur, sanitair, vloeren en meer. Met onze officieel toegelaten desinfectiemiddelen desinfecteert u tegen bacteriën, schimmels en virussen. Heeft u hulp nodig met het kiezen van het juiste middel? Neem contact met ons op en we helpen u graag!

Oplossingen

Tevan biedt verschillende oplossingen op het gebied van reiniging en desinfectie. Zo specialiseren wij ons in legionella en virusbestrijding, maar bieden wij ook oplossingen op het gebied van achterstallig onderhoud of zwemwater reiniging. Meer informatie? Lees dan snel verder!

Oplossingen

Sectoren

Onze producten zijn toepasbaar binnen veel verschillende sectoren. Reiniging en desinfectie kan per sector sterk verschillen. Weet u niet welke producten geschikt zijn voor uw sector? Tevan adviseert u graag over welke producten het best passen binnen uw situatie.

Sectoren

Kennisbank

Bij Tevan delen we onze specialistische kennis graag met onze klanten. Deze kennis verzamelen we in onze kennisbank. Hierin vindt u verschillende artikelen met betrekking tot reiniging en desinfectie. Niet gevonden wat u zocht? Stel uw vraag dan via ons contactformulier.

Kennisbank

Recente berichten

Alle berichten

Service & contact

Nog geen account?
Vraag deze eenvoudig aan via het aanmeldformulier.

Heeft u hulp nodig?
Neem contact met ons op en we helpen u graag!

De toekomst in met Tevan

In 2017 heeft Tevan een Europees dossier ingediend bij het Europees Agentschap voor chemische stoffen (ECHA). Hierdoor willen we in de toekomst onze reinigings- en desinfectiemiddelen beschikbaar stellen in heel Europa.

Verder willen we een grotere focus leggen op milieuvriendelijke reiniging en desinfectie. Zo creëren we niet alleen een hygiënische, maar ook een veilige omgeving voor onze klanten.

Waarom u voor Tevan kiest

Speciale toelatingen en certificeringen

Ondersteuning in het veld

Voor iedere toepassing de juiste middelen

Ruime voorraad

Levering tot in de kast