Tevan pictogrammen

Johan-legt-uit-pictogrammen

Wat betekenen onze pictogrammen?

Bij Tevan maken we gebruik van verschillende pictogrammen om u te informeren over onze producten. Zo hebben wij pictogrammen voor toepassingsgebieden, sectoren en de methodes waarvoor onze producten geschikt zijn. Lees hieronder wat al onze pictogrammen betekenen. 

Pictogrammen productinformatie

Bij Tevan hanteren we verschillende pictogrammen om u te informeren over onze producten. Zo hebben wij een pictogram waaruit blijkt dat een product een desinfectiemiddel is. Ook hebben we pictogrammen die aangeven welke keurmerken er op een product zitten en pictogrammen die laten zien wat de pH-waarde is van een product.

Keurmerken

Voor reiniging en desinfectie zijn er verschillende keurmerken, certificaten en toelatingen die van toepassing zijn. Tevan heeft dan ook keurmerken als het Nordic Ecolabel, een Halalcertificaat, een KIWA-ATA certificaat voor reiniging van drinkwater en speciale toelatingen voor onze desinfectiemiddelen. Aan onderstaande pictogrammen ziet u welke keurmerken van toepassing zijn op een product.

Toepassingsgebieden reiniging

Bij Tevan bieden we reinigingsmiddelen voor verschillende toepassingsgebieden. Denk bijvoorbeeld aan interieurreinigers of keukenreinigers. Wij hanteren dan ook verschillende pictogrammen waaraan u kunt zien voor welk toepassingsgebied onze producten geschikt zijn. Zo weet u of het materiaal dat u gaat reinigen niet aangetast wordt.

Overige pictogrammen

Tevan hanteert ook een aantal pictogrammen die extra informatie geven over de producten. Denk bijvoorbeeld aan producten met een specifieke geur of producten die u ook kunt gebruiken in een spraysysteem. Verder hebben we een pictogram voor producten die u kunt gieten over de vloer en producten die perfect samengaan met microvezeldoeken.

Sport en recreatiesector

Door ons ruime assortiment zijn de producten van Tevan te gebruiken in verschillende sectoren. Tevan heeft een aantal reinigingsmiddelen voor gebruik in de sport en recreatiesector. Reinigingsmiddelen voor zwembaden, sauna’s en whirlpools zijn te herkennen aan onderstaande pictogrammen.

Waterbehandeling

Het reinigen van drinkwatersystemen en waterleidingen is een zeer specialistische bezigheid. Het is dan ook van uitermate belang dat u hiervoor de juiste reinigings- en desinfectiemiddelen gebruikt. Tevan heeft verschillende producten die geschikt zijn voor het reinigen van drinkwaternetwerken. Aan de onderstaande pictogrammen kunt u zien welke producten hiervoor geschikt zijn.

Schoonmaken verschillende vloersoorten

Niet iedere vloer is gemaakt van hetzelfde materiaal. Een hardhouten vloer maakt u dan ook met andere middelen schoon dan tapijt. Wij hebben dan ook verschillende vloerreinigers in het assortiment. Hierdoor hebben we voor iedere soort vloer een geschikt reinigingsmiddel. Om aan te geven voor welke soort vloer een reinigingsmiddel geschikt is, maken we gebruik van onderstaande pictogrammen.

Sanitair reinigen

Tevan heeft een uitgebreid assortiment aan sanitairreinigers. Zo hebben we milde reinigers voor de dagelijkse reiniging, maar ook nulbeurt ontkalkers voor achterstallig onderhoud. Verder hebben we een product waarmee u effectief en snel vieze urinegeuren verwijdert uit uw sanitaire ruimtes. Onderstaande pictogrammen geven aan dat een product geschikt is voor sanitaire reiniging.

Keukenreiniging

In keukens zijn er verschillende vervuilingen aanwezig. Denk bijvoorbeeld aan vetvervuiling in ovens of op de grill. Ook is er een heleboel vieze vaat die afgewassen moet worden. Tevan heeft daarom een lijn aan keukenreinigers, die u helpen uw keuken hygiënisch schoon te houden. Onze producten passen binnen het HACCP-systeem en zijn geschikt voor o.a. de volgende toepassingen:

Apparaten reinigen

Niet alle reinigingsmiddelen zijn geschikt voor het reinigen van apparaten. Tevan heeft verschillende producten in het assortiment waar u eenvoudig en effectief uw apparaten mee reinigt. Denk bijvoorbeeld aan het reinigen van uw keukenapparatuur, zoals ovens of het koffiezetapparaat. Ook heeft Tevan producten om uw boiler mee te reinigen.

Machinaal reinigen

Voor grote oppervlakken is het vaak sneller en effectiever om machinaal te reinigen. Wij hebben dan ook verschillende machines in ons assortiment om u te helpen. Zo gebruikt u onze producten bijvoorbeeld met schrobzuigmachines of eenschijfsmachines. Bij onze reinigingsmiddelen kunt u aan de volgende pictogrammen zien welke geschikt zijn voor machinaal reinigen:

Methodes handmatige reiniging

Naast machinaal schrobben hebben we ook producten voor handmatig gebruik. Denk bijvoorbeeld aan producten voor glazen wassen of handmatige vloerreiniging. Aan onderstaande pictogrammen kunt u zien via welke methode onze producten gebruikt kunnen worden voor handmatig reinigen.