Shop en betaal veilig online

Ruime voorraad

Gratis bezorging vanaf €200

Professioneel advies

Over ons

Al meer dan 200 jaar Tevan

Tevan bestaat al sinds 1816 en is dan ook het oudste bedrijf in de stad Gorinchem. Sinds 1978 houden wij ons bezig met het produceren van reinigings- en desinfectiemiddelen. In de afgelopen 40 jaar hebben wij ons weten te positioneren als toonaangevend producent op het gebied van reiniging en desinfectie. Dit hebben we gedaan door continue innovatie en het perfectioneren van onze producten en processen. Zo zorgt Tevan samen met u voor een veilige en hygiënische omgeving.

Tevan Carefree Clean

Tevan is producent van professionele reinigings- en desinfectiemiddelen. Al onze producten zijn van hoge kwaliteit en voldoen aan nationale en internationale wet- en regelgeving. We hebben speciale toelatingen en keurmerken voor onze producten, waardoor u gegarandeerd bent van een veilige werkomgeving. Door ons ruime assortiment kunt u onze producten inzetten in veel verschillende sectoren.

Wat Tevan doet

Reiniging

Tevan heeft een ruim assortiment aan hoogwaardige reinigingsmiddelen. Zo hebben we voor ieder probleem een geschikte oplossing. We bieden reinigingsmiddelen voor zowel dagelijkse als periodieke reiniging. We hebben reinigingsmiddelen voor onder andere sanitair, interieur en keukens. Ook hebben we verschillende waterbehandelingsmiddelen in ons assortiment. Verder adviseren we u graag over het gebruik van onze juiste middelen. Alleen met de juiste methoden maakt u namelijk zo effectief en efficiënt mogelijk schoon. Samen met Tevan zorgt u dan ook voor een hygiënische en veilige omgeving.

Desinfectie

Tevan is specialist op het gebied van desinfectie. Onze desinfectiemiddelen hebben officiële toelatingen bij het Ctgb, waarbij niet alleen de effectiviteit, maar ook de veiligheid voor mens en milieu is getest. Onze desinfectiemiddelen doden verschillende schadelijke micro-organismen af, waaronder bacteriën, schimmels en virussen. Wij adviseren u dan ook graag op het gebied van bijvoorbeeld virusbestrijding of legionellabestrijding.

Onze historie

Productie

Alle Tevan producten worden gemaakt in onze eigen fabriek. Zo bewaken we de kwaliteit van grondstof tot eindproduct. Onze producten worden eerst gemixt in grote hoeveelheden en vervolgens afgevuld in de verschillende verpakkingen. Iedere batch die we maken testen we op kwaliteit. Zo bent u altijd verzekerd van een goedwerkend en veilig product. Vanuit onze fabriek leveren we, met onze eigen Tevan vrachtwagen, onze producten tot in de kast.

Research & Development

Bij Tevan vinden we het enorm belangrijk dat al onze producten voldoen aan de wet- en regelgeving. Onze afdeling Research & Development houdt dit dan ook nauwlettend in de gaten. We kijken continu naar hoe we onze producten kunnen verbeteren.  Ook zijn we bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten. Zo zorgen we ervoor dat onze producten zo breed mogelijk inzetbaar zijn. Verder helpt onze afdeling Research & Development u ook graag met de technische aspecten van onze producten. Met vragen kunt u dan ook altijd contact met ons opnemen.