Shop en betaal veilig online

Ruime voorraad

Gratis bezorging vanaf €200

Professioneel advies

Achterstallig schoonmaakonderhoud

Home/Oplossingen/Achterstallig onderhoud

Nulbeurt reiniging voor het wegwerken van achterstallig onderhoud

Een goede hygiëne is in ieder bedrijf belangrijk. Wanneer u niet goed schoonmaakt, kan het gebeuren dat er zoveel restvervuiling achterblijft dat dit niet meer met een normaal reinigingsmiddel te verwijderen is. Voor deze situaties heeft Tevan een aantal nulbeurtreinigers ontwikkeld. Lees hieronder meer over hoe u uw achterstallige onderhoud kunt wegwerken. 

Wat is een nulbeurt reiniging?

Achterstallig onderhoud is vaak niet meer weg te werken met een dagelijkse, of zelfs periodieke, reiniging. Als dit het geval is, maakt u gebruik van een nulbeurt reiniging. Soms kan dit met een hogere dosering van uw reinigingsmiddelen. In extreme gevallen kan het noodzakelijk zijn om een nulbeurtreiniger te gebruiken. Dit is een zeer sterk reinigingsmiddel dat zware vervuilingen verwijderd en achterstallig schoonmaakonderhoud hersteld.

Periodieke en dagelijkse reiniging

Na de nulbeurt reiniging houdt u uw schoonmaakonderhoud op orde met een periodieke en dagelijkse reiniging. Wanneer u dit op de juiste manier uitvoert, voorkomt u achterstallig schoonmaakonderhoud in de toekomst. Zorg daarom dat u dagelijks ontvet en / of ontkalkt, afhankelijk van uw situatie. Voer vervolgens periodiek een grote schoonmaak uit. Heeft u advies nodig over welke producten u moet gebruiken of over hoe u dit het beste kunt doen? Neem contact met ons op en we helpen u graag!

Ontvetten of ontkalken?

Ieder reinigingsmiddel heeft een andere toepassing. Het is daarom ook belangrijk om te kijken of u een ontvetter of een ontkalker nodig heeft. Een ontkalker is gebaseerd op zuren en is geschikt voor het reinigen van sanitaire voorzieningen en het verwijderen van kalkaanslag. Een ontvetter is een alkalisch product en wordt vaak gebruikt voor het reinigen van interieur en vloeren. Weet u niet zeker wat voor product u nodig heeft? Wij adviseren u graag over het gebruik van de juiste middelen en methoden.

Nulbeurt reinigers

Zware vetvervuiling verwijderen

Wanneer u last heeft van zware vetvervuiling kan dit veel problemen opleveren. Vetten zijn vaak waterafstotend, waardoor het soms lastig is om ze te verwijderen. Voorbeelden van vetvervuiling zijn keukenvetten, olie en smeervetten in industriële omgevingen of bijvoorbeeld vetvlekken van menselijke oorsprong in zwembaden (huidschilfers, haar, etc.). Om deze vetten te verwijderen hebben wij een krachtige nulbeurt ontvetter ontwikkeld.

Hardnekkige kalkaanslag verwijderen

Kalkaanslag vormt zich door verbindingen van Calcium. Dit is vaak te herkennen aan een witte waas op tegels en ruiten, vlekken op het cement of witte vlekken in uw sanitaire faciliteiten. Wanneer de kalkaanslag niet verwijderd wordt, zal deze zich blijven opbouwen. Kalk wordt verwijderd door zuur. Bij zware kalkaanslag is het nodig om een zeer sterke nulbeurt ontkalker te gebruiken. Bekijk daarom snel onderstaande nulbeurt ontkalker:

Zware vloervervuiling verwijderen

Sterk vervuilde vloeren zien er niet alleen vies uit, maar kunnen ook gevaarlijk zijn. Een opgebouwde laag aan bijvoorbeeld zeepresiduen of vetvervuiling kan namelijk veel gladheid veroorzaken. Om ongelukken te voorkomen is het dan ook belangrijk om deze zware vervuiling zo snel mogelijk te verwijderen. Tevan heeft daarom een sterke vloerreiniger ontwikkeld die oude en sterk vervuilde beschermlagen van de vloer verwijdert.