Shop en betaal veilig online

Ruime voorraad

Gratis bezorging vanaf €200

Professioneel advies

Facilitaire dienstverlening

Reiniging en desinfectie in de facilitaire sector

Facilitaire dienstverlening, en met name reiniging, is een belangrijk onderdeel van iedere organisatie. Een van de grootste kostenposten van schoonmaken is vaak de tijd die er aan besteed moet worden. Snel schoonmaken gaat vaak ten koste van het resultaat. Tevan helpt u daarom graag met het verzorgen van een snelle, maar effectieve schoonmaak. Dit doen we door een combinatie van de juiste producten en werkmethoden.

Schoonbeleving in kantoren

In kantoren is schoonbeleving vaak erg belangrijk. Hierbij gaat het vaak niet alleen om reiniging. Om de schoonbeleving te verbeteren zijn er verschillende mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van de juiste materialen. Door het zichtbaar gebruik van de juiste schoonmaakmiddelen en materialen krijgen eindgebruikers een hogere schoonbeleving. Dit wordt extra versterkt wanneer u ook nog eens metingen uitvoert. Een ander onderdeel van de schoonbeleving is de geur. Tevan heeft daarom luchtverfrissers, die naast onze hoge kwaliteit reinigingsproducten zorgen voor een optimale schoonbeleving.

Het belang van een schoon kantoor

Een schoon kantoor heeft niet alleen voordelen voor de medewerkers, maar ook voor de klanten. Mensen hechten namelijk steeds meer waarde aan hygiëne en een goede schoonbeleving. Voor een schoon kantoor is er echter wel genoeg tijd nodig om schoon te maken. Tevan brengt samen met u de werkzaamheden en aandachtspunten van u (of uw opdrachtgevers) in kaart. Met uitgebreide metingen weten we zo samen waar we voor staan. Door doelgerichte oplossingen te zoeken levert Tevan aan u de juiste middelen en methoden voor een schoon kantoor.

Resultaatgericht of inspanningsgericht schoonmaken?

Veel bedrijven maken inspanningsgericht schoon. Hierbij werken ze met een draaiboek waarin staat vastgelegd wat er wanneer schoongemaakt wordt. Dit werkt prima, maar het kan zijn dat er ruimtes zijn die dagelijks schoongemaakt worden, ondanks dat ze nauwelijks gebruikt worden. Wanneer dit bij u voorkomt, kan resultaatgericht schoonmaken een oplossing zijn. Wanneer u resultaatgericht schoonmaakt gaat het voornamelijk om de kwaliteit van het schoonmaken en om de schoonbeleving. Schoonmakers bepalen per ruimte of het nodig is om schoon te maken. Hierdoor is er meer aandacht voor ruimtes met een intensief gebruik.

Cirkel van Sinner

Een goede manier om de kosten van schoonmaken in kaart te brengen is de Cirkel van Sinner. Hierbij spelen er 4 factoren een rol in reiniging, namelijk; chemie, beweging, tijd en temperatuur. Afhankelijk van de soort vervuiling en het gebruik van de middelen zal de balans tussen deze factoren verschillen. Door dit toe te passen op uw situatie kunt u eenvoudig in kaart brengen waar u kosten kunt besparen. Lees meer hierover in ons artikel over de Cirkel van Sinner.

Schoonmaak metingen

Een kantoor kan er schoon uit zien, maar niet hygiënisch schoon zijn. Om zeker te zijn van een hygiënische omgeving is het van belang om de resultaten te meten en monitoren. Tevan helpt u met het vinden van de juiste middelen en methoden, waardoor u eenvoudig de resultaten meetbaar kunt maken. Zo werken we samen aan zorgeloos schoon.