Shop en betaal veilig online

Ruime voorraad

Gratis bezorging vanaf €200

Professioneel advies

Horeca

Reiniging en desinfectie in de horeca

Met ruim 60.000 actieve bedrijven in de horeca is het van belang om op basis van meerwaarde gasten naar uw onderneming te trekken. Een van de zwaarwegende overwegingen van uw gasten is de voorwaarde van een schone en hygiënische omgeving. Tevan helpt u bij het bieden van een schone en hygiënische omgeving door u de juiste middelen, de juiste methoden en heldere werkinstructies te leveren.

Levensduur keukenapparatuur verlengen

U wilt niet dat het materiaal van uw apparatuur door reiniging aangetast wordt en daardoor meer vuil gaat vasthouden. Hetzelfde geldt voor uw keukenvloeren. Deze moeten veilig beloopbaar zijn en er tegelijkertijd schoon en fris uitzien, zonder zwarte vegen. Verder is het belangrijk dat de anti-slip laag intact blijft, om ongevallen te voorkomen. Speciaal voor horeca keukens heeft Tevan de Gastroline producten ontwikkeld. Dit zijn sterke reinigers die het behoud van materialen ondersteunen.

Het belang van goede hygiëne

Uw onderneming staat continu ter beoordeling van uw gasten. U hoeft uw bedrijfsnaam maar op internet in te voeren en u weet direct wat uw bezoekers van uw onderneming vinden. Hoog scoren met goede recensies is een enorm belangrijk onderdeel van uw uiteindelijke verdiensten. Het eten kan er nog zo lekker uit zien en de borden kunnen een prachtig vergulde rand hebben maar als de omgeving waarin uw bezoeker zich bevindt niet schoon en hygiënisch is, ziet u dat terug in uw bezoekersaantallen.

Reinigen binnen het HACCP-systeem

HACCP is een methode waarmee gecontroleerd wordt of producten mogelijke risico’s vormen voor de gezondheid van consumenten. Binnen de horeca is het verplicht om een HACCP-systeem te hanteren. Het is dan ook belangrijk dat uw reinigingsproducten toepasbaar zijn binnen het HACCP-systeem. Ieder productieproces is anders. Bedrijven moeten dit systeem dan ook aanpassen aan hun eigen situatie. Bij horecagelegenheden is het dan ook belangrijk om een hygiëneplan te maken. Hierin geeft u aan welke reinigingsmiddelen gebruikt worden in welke zones. De Gastroline producten van Tevan zijn toepasbaar binnen ieder HACCP-systeem. Heeft u hulp nodig of vragen over hoe u onze producten kunt toepassen? Neem contact met ons op en we helpen u graag.

Kleurcodering

Binnen de horeca is het verplicht om kleurcodering te gebruiken wanneer het op reiniging en desinfectie aankomt. Zo gebruikt u voor sanitair reiniging bijvoorbeeld rode borstels en doekjes. Voor het reinigen van interieur gebruikt u blauwe borstels en doekjes. Om het makkelijker voor u te maken hebben wij deze kleurcodering ook toegepast in onze producten. Verder leveren wij een groot aantal van onze hulpmaterialen in verschillende kleuren, zodat deze altijd toepasbaar zijn binnen uw hygiëneplan.

Producten voor keuken reiniging

De Tevan Gastroline systeemproducten voor keukenhygiëne zijn individueel krachtige producten en afgestemd voor gebruik in (groot)keuken situaties. De meeste producten bevatten geen geur- en kleurstoffen en bevatten grondstoffen van zuivere kwaliteit. De Gastroline 1 t/m 6 zijn in oplopende sterkte ingedeeld, van mild tot zeer krachtig, met daarbij elk hun specifieke eigenschappen. De Gastroline producten zijn de uitkomst binnen uw HACCP-systeem en verwijderen vet-, hardnekkige vuil- en kalkaanslag. Tot slot is onze snelontkalker Gastroline 7 Kiwa-ATA gecertificeerd en daarom een veilig product om via de afvoer weg te spoelen.