Shop en betaal veilig online

Ruime voorraad

Gratis bezorging vanaf €200

Professioneel advies

Hospitality

Reiniging en desinfectie in de hospitality

Gasten hechten veel waarde aan een schone en hygiënische omgeving. Ze nemen dit dan ook vaak mee in hun beoordelingen van uw onderneming. Een goede reiniging is dan ook essentieel binnen de hospitality sector. Tevan levert de juiste middelen, de juiste methoden en heldere werkinstructies, zodat u uw gasten een hygiënische en veilige omgeving kunt bieden.

Reiniging in hotels

Een hygiënische omgeving bieden aan uw gasten kost veel tijd. Denk bijvoorbeeld aan het reinigen van hotelkamers, sanitaire voorzieningen en het restaurant. Het is dan ook belangrijk om bij zowel de dagelijkse als de periodieke reiniging zo efficiënt mogelijk te werken. Tussen de uitchecktijd en de inchecktijd moeten namelijk alle kamers gereinigd worden. Het is dan ook belangrijk dat uw schoonmakers over de juiste kennis beschikken. Tevan denkt graag met u mee over de juiste methoden en geeft ook schoonmaaktrainingen aan uw uitvoerend personeel.

COVID-19 maatregelen in hotels

Als gevolg van het coronavirus is er veel veranderd in hotels. De bezettingsgraad is lager en er zijn veel aanpassingen gedaan om 1,5 meter afstand te kunnen hanteren. Dit betekent dat er op het gebied van reiniging ook veel is veranderd. Hotelkamers worden nu niet alleen gereinigd, maar moeten ook gedesinfecteerd worden. Bezoekers moeten ervan uit kunnen gaan dat hun bezoek veilig is en ze kunnen verblijven in een hygiënische omgeving. Contactpunten moeten vaker gereinigd en gedesinfecteerd worden. Tevan heeft een gebruiksklaar desinfectiemiddel dat coronavirus afdoodt. Zo beschermt u uw gasten en personeel.

Reinigen in hotels met Tevan

Binnen hotels zijn er verschillende dingen die regelmatig gereinigd moeten worden. Onze producten zijn geschikt voor de volgende reinigings- en desinfectie activiteiten:

  • Reiniging van interieur en sanitair

  • Reiniging van de horeca gelegenheden en keukens

  • Reiniging van glas en gevels

  • Reiniging van vloeren en tapijten

  • Reiniging van zwembaden en zwembadvloeren

Kosten van hotelreiniging

Schoonmaken in hotels is vaak een grote kostenpost. Er moet namelijk vaak veel gebeuren in een korte tijd, waardoor u veel personeel nodig heeft om de schoonmaak uit te voeren. Een goede manier om de kosten van schoonmaken in kaart te brengen is de Cirkel van Sinner. Om de kosten van hotelreiniging zo laag mogelijk te houden, is het van belang om de juiste producten op de juiste manier te gebruiken. Met de producten van Tevan zorgt u ervoor dat u sneller kunt schoonmaken wanneer u de juiste doseringen hanteert.

Meetbaar schoon in hotels

Een hotelkamer kan er schoon uit zien, maar niet hygiënisch schoon zijn. Om zeker te zijn van een hygiënische omgeving is het van belang om de resultaten te meten en monitoren. Tevan helpt u met het vinden van de juiste middelen en methoden, waardoor u eenvoudig de resultaten meetbaar kunt maken. Zo werken we samen aan zorgeloos schoon.