Shop en betaal veilig online

Ruime voorraad

Gratis bezorging vanaf €200

Professioneel advies

Sport en recreatie

Reiniging en desinfectie in de sport en recreatiesector

Wanneer mensen ergens gaan sporten of op vakantie gaan, vinden ze het natuurlijk belangrijk dat de omgeving hygiënisch en schoon is. Op plaatsen waar zoveel mensen samenkomen is het vaak lastig om tussendoor effectief en efficiënt schoon te maken en te desinfecteren. Tevan helpt u om hoge meetbare resultaten te halen in een zo kort mogelijke tijd. Dit doen we door het leveren van de juiste middelen, methoden en heldere werkinstructies.

Tevan lid van de NVZ

Tevan is aangesloten bij de NVZ en is dan ook al jaren een vertrouwd gezicht in de recreatiesector. De NVZ (Nederlandse Vereniging van Zeepfabrikanten) is de brancheorganisatie voor fabrikanten van reinigings- en desinfectiemiddelen. De kernwaarden van NVZ zijn schoon, hygiënisch, duurzaam en veilig. Wij zorgen er dan ook voor dat u met onze producten op een duurzame en veilige manier een schone en hygiënische omgeving creëert.

Reinigen van zwembaden

In zwembaden zit vaak veel organische vervuiling, zoals huidvezels, kalk en allerlei bacteriën. Als dit opbouwt kan de organische vervuiling gezondheidsrisico’s opleveren en permanente schade leveren aan het materiaal. Tevan produceert daarom vloeibare vlokmiddelen en speciale reinigingsmiddelen voor waterinstallaties voor het reinigen van zwembaden. Organische stoffen en fosfaten binden zich met het vlokmiddel en vormen daardoor een zeer hechte vlok die eenvoudig kan worden afgevoerd. Verder zorgen onze reinigingsmiddelen ervoor dat uw leidingen en filters een betrouwbare doorstroom leveren en uw water schoon blijft. 

Reiniging van vakantieparken en campings

Wanneer mensen op vakantie gaan hechten ze veel waarde aan een schone en hygiënische omgeving. Zeker bij grote vakantieparken of recreatiefaciliteiten gaat dit niet altijd vanzelf. Als specialist van de sport en recreatie sector helpt Tevan u om uw tijd en middelen zo efficiënt mogelijk in te zetten. Accomodaties moeten in zo min mogelijk tijd schoon en hygiënisch opgeleverd worden voor de volgende gasten. Onze deskundige adviseurs begeleiden u op het gebied van reiniging en desinfectie. Dit doen we aan de hand van trainingen en het leveren van de juiste producten en methoden. We kunnen u helpen op het gebied van o.a. zwembadhygiëne, bungalow onderhoud en reiniging van grootkeukens.

Ontspannende geuren voor sauna’s en stoombaden

De geurbeleving in sauna’s en whirlpools geeft uw gasten extra ontspanning. Daarom hebben we naast reinigings- en desinfectiemiddelen verschillende geurproducten. Met onze geconcentreerde geurstoffen, zoals de Tevan Eucalyptus en Tevan Eucamint, zorgt u ervoor dat uw gasten zich optimaal kunnen ontspannen. Deze geurstoffen verlichten de ademhaling en stimuleren de transpiratie. Verder zijn ze volledig geschikt voor automatische doseersystemen.

Reinigingsmiddelen voor sport en recreatie

Tevan heeft verschillende reinigingsmiddelen ontwikkeld voor het gebruik in de sport en recreatiesector. Deze producten kunt u gebruiken voor onder andere:

  • Reinigen van interieur en vloeren in bijvoorbeeld ontvangstruimtes, kantines en kleedruimtes.

  • Dagelijkse en periodieke reiniging van sanitaire voorzieningen

  • Reiniging van fitnessruimtes en fitnessapparatuur

  • Reinigen van spiegels en ramen

  • Onderhoud van sportvloeren

  • Reinigen van zwemwater