Shop en betaal veilig online

Ruime voorraad

Gratis bezorging vanaf €200

Professioneel advies

Waterindustrie

Reiniging en desinfectie in de waterindustrie

Schoon drinkwater is van essentieel belang. Bedrijven in de waterindustrie hebben dan ook een immense verantwoordelijkheid. Tevan zet zich dagelijks in om de kwaliteit van het drinkwater te verbeteren met innovatieve milieu-ontlastende middelen. Tevan levert producten voor reiniging en desinfectie van waterleidingen en waterbronnen en is expert op het gebied van legionella bestrijding. De start van schoon drinkwater is een schone omgeving.

Reiniging in de waterketen

De waterketen kent verschillende onderdelen met specifieke onderhoudsvoorschriften. Reiniging en desinfectie is in ieder onderdeel belangrijk, maar niet hetzelfde. Filterbedden, leidingen en filters kunnen vervuild raken met onder andere kalk, ijzer en mangaan. Ook kan er sprake zijn van hardnekkige micro-biologische besmettingen. Voor al deze problemen heeft Tevan speciale producten ontwikkeld. Wij adviseren u graag over welke producten passen bij uw situatie.

Hygiëne in waternetwerken

Binnen een waternetwerk zijn er veel onderdelen die vervuild kunnen raken. Denk bijvoorbeeld aan reservoirs, pal-ringen of sproeikoppen. Vervuiling in één onderdeel kan zich verspreiden door het hele waternetwerk. Hygiëne is dan ook iets waar u zich continu mee moet bezighouden. Tevan heeft speciale producten ontwikkeld voor reiniging en desinfectie in de waterindustrie. Onze producten bevatten geen geur- en kleurstoffen die de waterkwaliteit negatief kunnen beïnvloeden. Zo voorkomt u bacteriologische besmettingen in uw waternetwerk.

Legionella bestrijden in drinkwater

Drinkwater wordt veilig aangeleverd tot de watermeter in gebouwen. Vanaf daar is het aan de gebouwbeheerder om veilig water te garanderen. Staat water te lang stil, dan kan de legionellabacterie voor grote problemen zorgen. Legionella is lastig te bestrijden, maar de bestrijding is wel zeer essentieel. Tevan levert verschillende producten waarmee u effectief en eenvoudig legionella verwijdert uit het drinkwater, zelfs bij grote aantallen legionellabacteriën.

Verantwoord drinkwater reinigen

Het reinigen en desinfecteren van drinkwater brengt grote verantwoordelijkheden met zich mee. Het is daarom ook essentieel dat de producten die u gebruikt voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en wetgevingen. Alle Tevan producten voor de waterindustrie hebben speciale toelatingen en certificeringen. Hiermee garanderen wij dat ons product veilig is om te gebruiken. Verder is ons product ook nog eens milieuvriendelijk. Met continue kwaliteitscontroles zorgen wij ervoor dat al onze producten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Zo heeft u de zekerheid van zorgeloos schoon.

Water transporteren

Water heeft een lange weg afgelegd voor het bij de eindgebruiker terecht komt. Gegarandeerd schoon en zuiver water leveren is dan ook een hele uitdaging. Tevan zet zich daarom in om de kwaliteit van het drinkwater hoog te houden. Met onze specialistische kennis brengen we de hoge kwaliteit van Nederlands drinkwater over naar andere landen. Met onze reinigings- en desinfectiemiddelen verlaagt u dus de risico’s van het transporteren van drinkwater.