Hygiënisch en veilig zwemmen met Oxsilive

Zwembadfaciliteiten reinigen

Met de heropening van de sport- en recreatiebranche is het belangrijk dat er goed gereinigd en gedesinfecteerd wordt. Het reinigen van een zwembad en alle sanitaire voorzieningen op het complex kost veel tijd. Met Oxsilive kunt u eenvoudig en snel tussendoor schoonmaken, zodat u bij iedere nieuwe groep bezoekers een hygiënische en veilige omgeving kunt aanbieden. 

Wat is het Tevan Oxsilive?

Tevan Oxsilive is een reinigingsmiddel op basis van waterstofperoxide en perazijnzuur. Het product heeft een oxiderende werking, waardoor vuil afgebroken wordt. Oxsilive bevat geen detergenten of chloor en is volledig biologisch afbreekbaar. Het product werkt ontvettend, is licht kalkremmend en elimineert urinegeuren. Tevan Oxsilive is een geconcentreerd reinigingsmiddel, waardoor u geen water vervoert en opslaat.

Voordelen van Oxsilive

  • Werkt voor zowel interieur, sanitair en (zwembad)vloeren

  • Minder naspoeling nodig met water

  • Laat geen residu achter dus goed voor je schrobzuigmachine

  • Valt na intensieve werking uiteen in water, CO2 en zuurstof

  • Werkt ontvettend, is kalkremmend en elimineert urinegeuren

Carefree Clean Concept

Bij het gebruik van verschillende methoden en producten is de kans op fouten natuurlijk een stuk hoger. Met het Carefree Clean Concept doseert u eenvoudig de juiste hoeveelheid Oxsilive voor uw schoonmaakbeurt. Hierdoor voorkomt u methodefouten en bespaart u dus zowel tijd als geld. Met twee verschillende doseringsopties gebruikt u Oxsilive voor zowel de dagelijkse als de periodieke schoonmaak.

Johan-legt-uit-zwembad-schoon-reinigen

Werking van Oxsilive

Oxsilive heeft een oxiderende werking, waardoor u niet meer hoeft te schrobben. Na een intensieve werking valt het product uiteen in Water, CO2 en zuurstof. Door Oxsilive te gebruiken kunt u dus veel tijd besparen bij het schoonmaken, zeker wanneer u meerdere keren per dag moet gaan reinigen.

Vrijblijvend advies

Wilt u meer weten over het gebruik van Tevan Oxsilive en hoe u dit product kunt gebruiken om uw werkomgeving te desinfecteren en veilig te kunnen werken? Neem vrijblijvend contact met ons op, dan adviseren wij u graag!